Titulo

BENVINGUTS A LA PAGINA WEB DEL CLUB EXCURSIONISTA SANT VICENÇ

Moltes gràcies , volem agrair-te, abans que segueixis endavant, que t’hagis interessat en saber qui som i que fem.

QUI SOM ?

Som una entitat fundada l’any 1975 , nascuda amb la voluntat d’aplegar totes aquelles persones interessades en descobrir l’entorn natural i els seus paisatges , pujar als cims , ... i així passar de la descoberta , a l’estima i defensa de la natura i el medi ambient.

QUÉ FEM ?

Per assolir l’estima i defensa de l’entorn natural, el club posa a l’abast dels seus socis, i d’acord amb les seves possibilitats , la pràctica de diverses modalitats esportives  -senderisme, alpinisme , escalada, vies ferrades, caiac, bicicleta tot terreny, etcètera-.

També trobareu un cicle anual de conferències i cinema de muntanya, les caminades de primavera i la nocturna d’estiu.

I ELS MÉS PETITS ?

Des del club volem transmetre al més petits , els valors esmentats . Ho fem a través de les sortides familiars , que a banda de la descoberta permet treballar molts altres valors que considerem fonamentals per una educació integral dels infants. Entre aquests , la constància, la paciència, l’esforç, el sacrifici , la companyonia, ... , i compartint-ho amb els seus pares.

EL NOSTRE ESTIL

Som una entitat participativa , gestionada pels mateixos socis de forma assembleària, disposada sempre a escoltar i valorar totes les aportacions fetes per les persones associades al club.  

No som una agència de viatges , som un col·lectiu que treballa i gestiona el club al servei dels socis.